Find ud af, hvordan
vi kan hjælpe dig

Et komplet udvalg af vandtjenester

CPH Shipping ApS, hjælper året rundt både danske og udenlandske virksomheder samt privat personer, med at skabe det perfekte arrangement på vandet. 

Vi arrangerer alle former for sejlads, om det er for sjov eller alvor. Dette inkluderer alt fra adrenalinfyldt RIB båds sejlads til mere rolige cruises med vores klassiske fartøjer, samt askespredning på Øresund og mere.

Vores services

Bryllups og event sejladser​

Vi assisterer ved både private og offentlige fester og events. Med sikker og nem transport af gæster og udstyr, sejler vi 24/7 og gør det nemt at holde arrangementer, der involverer transport pa vandet.

Service og reparation

Vi går langt for at levere den bedste service. Om det gælder motorreparationer, motorservice eller andre ydelser, sa saetter vi en aere i at finde den bedste losning

Mandskabstransport​

Vi løser et hvert behov for transport af mandskab til både større og mindre opgaver. Om det er et søfort, del skal vedligeholdes eller teknikere der skal sejles ud til en vindmølle, løser vi opgave.

TV og Filmproduktioner

Vi hjælper året rundt forskellige virksomheder med professionelle maritime services og har bla. assisteret ved en række TV og filmproduktioner, efterforskning og akutberedskab på vandet samt ved flere events rundt omkring i landet.

Adventures & Vandsport

Vi er specialiseret i højhastighedssejlads med både små og store grupper. Vi tilbyder en et væld af forskellig turer og vandsports aktiviteter, og tilrettelægger gerne et skræddersyet arrangement, der imødekommer forskellige specifikke ønsker og behov.

Akut sejlads​

Ved akut og haste sejlads kan du ringe: +45 4021 8444 Dette nummer er kun til akutte henvendelser og ikke til normal bestilling af sejlads. Vi kan rykke hurtigt ud hvis du har behov for dette, ved haste udkald fakturerer vi for min. 3 timers drift.

Hvem har vi hjulpet?​

Hjælper stor Netflix-filmproduktion

Assistere TV2 og andre nyhedsmedier

Københavns kanal shuttle til arrangementer

Sikkerhedsfartøjer under sejlermesterskaber

Har du brug for hjælp til vand?

Vi kan hjælpe dig med forskellige arrangementer om vandvejr, det er et firma, offentligt eller privat arrangement. ring til +45 28 40 68 70 eller send os en e-mail til info@cph-shipping.dk for aftaler.

Vores partners & kunder